App - Udråbstegn

I Libratone App bruger vi et udråbstegn når din opmærksomhed er krævet.

Specifikt bruger vi et udråbstegn i SoundSpaces når vi vil fortælle dig at

1. dit products batteri-lade-niveau er lavt (tilslut strømforsyning)
  2. Wi-Fi signal styrken på højttalerens placering er dårlig (flyt evt. højttaler til bedre Wi-Fi dækning hvis du har problemer med Wi-Fi udfald)
  3. ny højttaler firmware er tilgængelig

Klik på udråbstegnet for at afklare hvilken af de 3 situationer vi informerer om.