Zipp/Zipp Mini - Fjern en højttaler fra et SoundSpace Link

Når du afspiller på en højttaler, der er en del af en gruppe, vil alle højttalere, uanset hvordan de er forbundet (AirPlay, DLNA, Bluetooth, ledningsopkoblet osv.), afspille samtidigt. Hvis du gerne vil afspille via en enkelt højttaler i en gruppe, kan du fjerne den pågældende højttaler fra gruppen på en af to måder:

1. Brug højttalerens Touch Interface

Hold SoundSpace Link-ikonet nede i tre sekunder.

• Hvis du gør dette på master-højttaleren (den højttaler, som du indledte sammenkædningen på), fjernes alle højttalerne fra gruppen.
  • Hvis du gør dette på en højttaler, som ikke er master-højttaler, fjernes den valgte højttaler fra gruppen.

2. Brug Libratone App

1. Åbn Libratone-appen
  2. Tryk på Nattergalen i øvre højre hjørne
  3. Vælg "My SoundSpaces"
  4. Vælg det pågældende SoundSpace Link
  5. Tryk på Ikonet for Indstillinger lige over '2 SPEAKERS'

og tryk derefter 'UNLINK' for at frakoble højttaleren.