Zipp/Zipp Mini - Om SoundSpaces™ og SoundSpace Links

Med Libratone-højttalere kan du danne dine egne SoundSpaces™ og lytte til din musik, når og hvor du vil,  med en eller flere højttalere.

SoundSpace Links er den funktion på din højttaler, der lader dig oprette SoundSpaces med to eller flere højttalere. Den sammenkæder (SoundSpace Link-aktiverede) højttalere og gør det muligt for dig at forbinde, kombinere og styre dem som gruppe eller individuelt.

Du kan oprette en højttaler gruppe via Libratone App eller direkte på højtaleren via højtalerens betjeningsknap. Du kan danne op til 8 grupper højttalere, der hver især består af op til 6 højttalere. Du kan have op til 16 højttalere i dit trådløse netværk.

Tjek eventuelt vores Libratone SoundSpace Link video her

Vores SoundSpace Link-produkter (Zipp og Zipp Mini), der er lanceret i oktober 2015, er forberedt til SoundSpace Links. Med to eller flere SoundSpace Link-højttalere og en router til trådløse netværk er du klar til at oprette din egen, personlige SoundSpace-højttalergruppe.

Det er vigtigt, at du har en god netværksydelse, når der afspilles fra sammenkædede højttalere. Afspilningsstabiliteten afhænger i høj grad af:

1. Styrken på din router
  2. Signalstyrken mellem afspilningsenheden og routeren
  3. Signalstyrken mellem routeren og højttaleren

Tilstrækkelig Wi-Fi-båndbredde og lokale miljøbestemmelser, så som bygningssammensætning og trådløs interferens, har også en indvirkning på stabiliteten af det trådløse netværk.

Læs evt. mere om Wi-Fi stabilitet her.