Zipp/Zipp Mini - Sammenkæd dine højttalere med et SoundSpace Link

Du kan bruge et SoundSpace Link til at afspille musik fra to eller flere højttalere samtidigt.

Før du sætter højttalerne sammen, skal du forbinde alle højttalerne til dit trådløse netværk. Dette kan gøres på to måder:

Brug Libratone-appen (fås i App Store og Google Play)

1. Åbn Libratone-appen
  2. Tryk på Nattergalen i øvre højre hjørne
  3. Vælg "My SoundSpaces"
  4. Træk højttalerne oven på hinanden for at sammenkæde dem

Når to eller flere højttalere er sammenkædet, forsvinder de som individuelle højttalere i SoundSpaces-menuen i appen (samt i menuerne AirPlay, DLNA eller Spotify Connect), og de afspiller samtidigt.

Brug berøringsgrænsefladen på din højttaler

1. Rør ved SoundSpace Link-ikonet på den højttaler, som du ønsker at være en del af dit SoundSpace Link. SoundSpace Link-ikonet vil begynde at blinke på alle de højttalere, der er tilgængelige i dit Wi-Fi-netværk.
  2. Rør ved SoundSpace Link-ikonet på alle de højttalere, som du gerne vil sammenkæde.

Bemærk: Det er ikke muligt at sammenkæde højttalere via Bluetooth. Det er kun højttalere, der er forbundet til et Wi-Fi-netværk, der kan sammenkædes.