Zipp/Zipp Mini - Justering af lydstyrke i et SoundSpace Link

Du kan justere lydstyrken på en gruppe højttalere på tre måder:

1. Brug berøringsgrænsefladen

Med denne mulighed kan du kun styre lydstyrken på den højttaler, du betjener. Hvis du gerne vil ændre lydstyrken på alle højttalere i gruppen, skal det gøres manuelt på hver højttaler. Du skal blot dreje berøringsgrænsefladen med uret eller mod uret.

2. Brug Libratone App

Du kan bruge Libratone-appen, hvis du gerne vil ændre lydstyrken på alle højttalere samtidigt.

1. Åbn appen, og tryk på Nattergalen i øvre højre hjørne.
  2. Vælg "My SoundSpaces", og tryk på SoundSpace Link-ikonet for at få adgang til SoundSpace-indstillingerne, herunder justeringen af lydstyrken.
  3. Drej på lydstyrke-cirklen for at ændre lydstyrken på alle højttalere samtidigt.

Hvis du gerne vil justere lydstyrken på højttalerne individuelt via Libratone-appen, skal du bruge lydstyrke-skyderne.

3. Brug din afspilningsenhed

Du kan også justere lydstyrken vha. de fysiske volume-knapper på din afspilningsenhed. Dette gælder for alle smartphone,- computer- og tablet-platforme.

Bemærk: Volume-knapperne på din afspilningsenhed kan kun justere lydstyrken inden for højttalernes masterlydstyrkeniveau. Du kan justere masterlydstyrkeniveauet direkte via berøringsgrænsefladen på din højttaler.