Zipp/Zipp Mini - Sådan aktiverer du Wi-Fi- og Bluetooth-opsætningstilstand

Alle nye Libratone-højttalere leveres med Wi-Fi- og Bluetooth-opsætningstilstand aktiveret fra fabrikken.

Hvis du gerne vil aktivere Wi-Fi- og Bluetooth-opsætningstilstand manuelt på et senere tidspunkt, skal du følge disse trin:

1. Hold Nattergalen – der er placeret på berøringsgrænsefladen på din højttaler – inde i omtrent tre sekunder, indtil højttaleren giver en lyd.
  2. Inden for fem sekunder vises et signal, der blinker fra side til side på berøringsgrænsefladen, og som angiver, at højttaleren er i opsætningstilstand og er klar til at blive tilsluttet via Wi-Fi eller Bluetooth.

Bemærk: Højttaleren forbliver i Wi-Fi- og Bluetooth-opsætningstilstand i fem minutter. Hvis højttaleren ikke er indstillet indenfor 5 minutter, vil højttaleren vende tilbage til den eksisterende forbindelse.