Zipp/Zipp Mini - Opsætning løsning til venstre/højre kanal

FullRoom™-teknologi er en 360° lydoplevelse, der er skabt af særligt designede drivere i Libratone-højttalerne. Ulig almindelige højttalere, der spiller til et "sweet spot" direkte foran højttaleren, fordeler FullRoom™-teknologien lyden i alle retninger og skaber en uforlignelig oplevelse – uanset hvor lytteren befinder sig.

Libratone anbefaler en 360° FullRoom™-opsætning, så du får det fulde udbytte af din højttalers potentiale. Vores SoundSpace Link-produkter (Zipp og Zipp Mini) leveres imidlertid med muligheden for at oprette en løsning til venstre/højre kanal.

Klik her for oplysninger om, hvordan du opretter et højttaler gruppe (SoundSpace Link).

Når du har oprettet en højttaler gruppe, skal du følge disse trin for at tildele kanaler:

1. Åbn Libratone App
  2. Vælg højttaler gruppen markeret med LINK
  3. Tryk på GROUP SETTINGS
  4. Tryk på 'S" for at skifte mellem Stereo, højre og venstre