Zipp/Zipp Mini - Opsætning af din personlige Wi-Fi højttaler gruppe (SoundSpace Link)

Med vore nye Zipp og Zipp Mini højttalere frigivet Oktober 2015 kan du nu oprette en højttaler-gruppe og afspille til flere højtalere samtidigt.

Vi kalder sammenkobling for SoundSpace Link.

Det eneste du skal bruge for at etablere en personlig højttaler gruppe er to eller flere Libratone SoundSpace Link højtalere og en Wi-Fi-router.

Læs mere om SoundSpaces og hvordan man opretter et SoundSpace Link her.