Zipp/Zipp Mini - Fabriksindstillinger

En nulstilling til fabriksindstillinger vil fjerne alle personlige- og opsætningsindstillinger på højttaleren (herunder gemte Wi-Fi-netværker).

Hvis du vælger at nulstille til fabriksindstillinger, skal højttaleren derefter sættes op igen forfra.

I sjældne tilfælde anbefales en nulstilling til fabriksindstillinger af Customer Support for at løse et specifikt problem.

For at foretage en nulstilling til fabriksindstillinger på din Zipp eller Zipp Mini, skal du holde Nattergalen og tænd-/slukknappen på bagsiden nede samtidigt i et par sekunder. Nulstillingen er i gang, når lysene på berøringsgrænsefladen begynder at dreje med uret. Når nulstillingen er gennemført, slukker højttaleren automatisk.

Bemærk: Det er også muligt at foretage en nulstilling til fabriksindstillinger ved hjælp af Libratone App.