Zipp/Zipp Mini - Mangler i Bluetooth listen

I sjældne tilfælde kan man opleve at en Bluetooth højtaler forsvinder fra Bluetooth listen selvom Bluetooth forbindelsen ikke er blev frakoblet. Sker det anbefaler vi at gå til Bluetooth menuen på din smartphone eller tablet og tilslutte igen.

Bemærk: Problemet ses i forbindelse med Bluetooth højtalere og headsets af alle mærker og modeller og er således ikke specielt relateret til Libratones højtalere.