Zipp/Zipp Mini - Indgående telefonopkald forstyrrer afspilningen

Når en telefon er tilsluttet en højttaler via Bluetooth, vil lyden af indgående opkald altid blive omdirigeret til højttaleren. Du undgår dette ved at koble din smartphone fra højttaleren i Bluetooth-menuen.

Bemærk: Lyden af det indgående opkald vil aldrig blive omdirigeret til højttaleren via AirPlay eller DLNA. Hvis du dog ønsker at besvare opkaldet igennem højttaleren, klik her.