Zipp/Zipp Mini - Wi-Fi-forlænger

Hvis dit hjem er for stort til blot en enkelt router, skal du overveje at bruge en Wi-Fi-forlænger.

Når du køber en Wi-Fi-forlænger, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor godt den kan integreres med din primære router.

Du kan sikre, at Wi-Fi-forlængeren er fuldt kompatibel med din router ved at bruge en forlænger af det samme mærke. Hvis den primære router eksempelvis er en Apple AirPort Extreme, er det bedste valg at udvide netværket med en Apple AirPort Express.