App - Automatisk opdatering af Libratone App

Fra tid til anden lancerer vi opdateringer til Libratone App med henblik på at introducere nye funktioner.

Hvis du vil være sikker på, at du får disse opdateringer, lige så snart de bliver frigivet, kan du aktivere "Automatiske overførsler" på din iPhone og "Automatisk opdatering af apps" på din Android-enhed.

Bemærk: Dette er ikke en specifik Libratone-funktion, men en iPhone/Android-funktion. Aktivering af automatiske opdateringer på din enhed betyder, at alle apps automatisk opdateres. Ikke bare Libratone-apps.

iPhone

Sådan aktiverer du "Automatiske overførsler" på din iPhone:

1. Tryk på Indstillinger> iTunes & App Store
  2. Hvis du ikke allerede har logget på, skal du logge på med dit Apple-id
  3. Aktivér det indhold, som du automatisk vil overføre

Android

"Automatisk opdatering af apps" er som standard aktiveret på din Android-enhed. Sådan finder du "Automatisk opdatering af apps":

1. Vælg Play Store
  2. Klik på Menu
  3. Klik på Indstillinger
  4. Find generel automatisk opdatering af apps