Zipp/Zipp Mini - Tekniske specifikationer

Libratone Zipp

Libratone Zipp er udstyret med den mest avancerede højttalerteknologi, og tilbyder Full Digital Amplification 2.1 Stereo med FullRoom optimering

Forstærker: Integreret Full Digital Class D-forstærket. Adaptiv DSP-lydoptimering og højttalerbeskyttelsessystem. 3 DSP-forbedrede forstærkerkanaler. Maksimal effekt: 97 dB SPL/1 m.

Drivere: 1 x 4” Neodymium Woofer, 2 x 1" Soft Dome Neodymium Tweeters. 2 x 4" lavfrekvenskølere. 360-graders reflektor. Frekvens: 50-20000 Hz.

Indgange: Trådløs, Bluetooth, 3,5 mm stereo-stik, USB

Strømkilde: Vekselstrøm, batterikraft

Batterier: Genopladelige 14,8 volts lithium-Ion. Kapacitet 2400 mAhs.

Ekstern oplader: 110-240 V AC, 50/60 Hz. Strømforbrug: 40 W. standby-strømforbrug < 4 W.

Højde: 26,1 cm (10,3 tommer)

Bredde: 12,2 cm (4,8 tommer)

Vægt: Standardudgave 1,5 kg (3,3 lbs). CPH-udgave 1,65 kg (3,6 lbs).

Libratone Zipp Mini

Ligesom Libratone Zipp, er Libratone Zipp Mini også udstyret med Full Digital Amplification 2.1 Stereo med FullRoom optimering.

Forstærker: Integreret Full Digital Class D-forstærket. Adaptiv DSP-lydoptimering og højttalerbeskyttelsessystem. 2 DSP-forbedrede forstærkerkanaler. Maksimal effekt: 94 dB SPL/1 m.

Drivere: 1 x 3” Neodymium Woofer, 1 x 1" Soft Dome Neodymium Tweeter. 2 x 3,5" lavfrekvenskølere. 360-graders reflektor. Frekvens: 60-20000 Hz.

Indgange: Trådløs, Bluetooth, 3,5 mm stereo-stik, USB

Strømkilde: Vekselstrøm, batterikraft

Batterier: Genopladelige 14,8 volts lithium-Ion. Kapacitet 2400 mAhs.

Ekstern oplader: 110-240 V AC, 50/60 Hz. Strømforbrug: 40 W. standby-strømforbrug < 4 W.

Højde: 22,4 cm (8,8 tommer)

Bredde: 10,0 cm (3,9 tommer)

Vægt: Standardudgave 1,1 kg (2,4 lbs). CPH-udgave 1,2 kg (2,6 lbs).