Zipp/Zipp Mini - TV tilslutning

Zipp og Zipp Mini er udstyret med en analog 3,5 mm AUX-mini-jack-indgang, der gør det muligt at foretage opkobling til et tv.

Hvis du vil slutte Zipp eller Zipp Mini til dit tv, skal du slutte et mini-jack-kabel (afskærmet) til "Headset Out"-porten på tv'et og højttalerens AUX-port. I modsætning til en tv-opsætning med et optisk kabel (ikke understøttet) giver denne konfiguration dig mulighed for at justere lydstyrken i udgangssignalet ved hjælp af din tv-fjernbetjening.

Hvis du begynder afspilning til højttaleren ved hjælp af AirPlay, mens du ser tv, vil højttaleren automatisk ignorere tv-indgangssignalet.