Zipp/Zipp Mini - Om AUX

Både Zipp og Zipp Mini har en 3,5 mm analog indgang placeret på bagsiden. Denne indgang kan bruges til at slutte højttaleren til en hvilken som helst enhed, der har en analog udgang (som eksempelvis en smartphone, tablet, almindelig PC eller et TV).

Dette gøres ved at koble lydkilden og højttaleren sammen med et mini-jack-kabel. Sørg for, at begge ender af kablet er korrekt monteret inden du tænder for musikken. Hvis kablet ikke er korrekt monteret (eller hvis det ikke er korrekt beskyttet mod interferens), vil du sandsynligvis høre en "summende" lyd.

Bemærk: Optisk input understøttes ikke på Zipp og Zipp Mini.