Jeg kan ikke skifte mellem min USB- og 30-pin transmitter

Hvis du har flere transmittere tilsluttet samtidigt, kan der gå nogle sekunder før højtaleren skifter fra transmitter til transmitter i forbindelse med afspilning. Tryk een gang på logo knappen og vent til højtaleren finder den næste transmitter. Undlad at trykke 2 gange på logo knappen. Hvis du stadig har problemer, kan vi anbefale at foretaget en "Clear all" ved at trykke 6 gange på logo knappen. Få flere informationer om "Clear all" tryk her.