Classic Beat - USB transmitter forbinder ikke

Sørg for at din USB transmitter er valgt som din aktive lydkilde på din computer. Åbn Indstillinger og Kontrol Panel på din computer og find Lyd ikonet. Transmitteren vil være listet som "SKAA USB TX" og skal vælges som aktuel lyd kilde. Du kan nu forbinde din USB transmitter og din højtaler ved at trykke 2 gange på logo knappen. Husk at computen skal spille før du forbinder transmitter og højtaler.