Zipp/Zipp Mini - Udgaver og farver

Zipp og Zipp Mini er beklædt med smukt stof, der er designet af vores dygtige, skandinaviske designere. Højttalerne kan købes hos udvalgte topleverandører og i Libratones webshop. De findes i to varianter.

• Standardudgaven
  • CPH-udgaven

Standardudgaven (Område: Europa og Nordamerika)

Standardudgaven har en hvid base, og er beklædt med smart CoolWeave-net. Standardudgaven fås i følgende farver fra fabrikken:

• Cloudy Grey
  • Deep Lagoon
  • Graphite Grey
  • Victory Red

Hvis du gerne vil opdatere din højttaler med et andet cover, sælges følgende separat:

• Atlantic Deep
  • Signal
  • Sangria

CPH-udgave (Område: Europa)

CPH-udgaven har en smuk alubase og er beklædt med uld. Du kan købe CPH-udgaven i følgende farver fra fabrikken:

• Salty Grey
  • Pepper Black
  • Raspberry Red
  • Steel Blue

Hvis du gerne vil opdatere din højttaler med et andet cover, sælges følgende separat:

• Almond Brown
  • Icy Blue

CPH-udgave (Område: Kina)

i Kina varierer udvalget af farver en smule fra dem, der fås i EU og USA. Følgende farver fås som standard i Kina:

• Salty Grey
  • Almond Brown
  • Raspberry Red
  • Icy Blue

Hvis du gerne vil opdatere din højttaler med et andet cover, sælges følgende separat:

• Pepper Black
  • Steel Blue