Zipp/Zipp Mini - Spotify og Spotify Connect

Brug af Spotify på iPhone/iPad

På en iOS-enhed (iPhone, iPad, iPod touch) kan du bruge AirPlay til at overføre lyd fra Spotify til din højttaler. Hvis du abonnerer på Spotify Premium, kan du også bruge Spotify Connect. Læs mere nedenfor.

Spotify Connect

Spotify Connect er en trådløs streaming-teknologi, der tilbydes af Spotify til deres Premium-abonnenter. På overfladen ligner tjenesten AirPlay, men den underlæggende teknologi er meget forskellig. I modsætning til AirPlay (der overfører musikken fra telefonen til routeren og derefter videre til højttaleren), fungerer Spotify Connect som et direkte led mellem højttaleren og Spotifys servere. Dette resulterer i tre store fordele:

• Øget stabilitet
  • Det er muligt at modtage telefonopkald, uden musikken stopper
  • Det er muligt at styre afspilningen fra enhver enhed, der er tilknyttet Spotify-kontoen (uanset hvilken enhed, der begyndte afspilningen)

Du skal være Spotify Premium-abonnent for at kunne bruge Spotify Connect, og du skal bruge den nyeste version af Spotify på din iOS- eller Android-enhed. Hvis disse krav er opfyldt, er det eneste, du skal gøre:

1. at åbne Spotify-appen på din iOS- eller Android-enhed
  2. at vælge en sang
  3. at klikke på Spotify Connect-højttalersymbolet og vælge højttaleren.

Når musikken begynder, kan du slukke enheden eller bruge den til andre formål; musikken spiller videre. Hvis du gerne vil vælge ny musik, justere lydstyrken eller andet, skal du bruge Spotify-appen.

Brug af Spotify på en Android-, Windows Phone- eller BlackBerry-enhed som ikke-Premium-medlem

Hvis du ikke bruger en iOS-enhed og ikke er abonnent på Spotify Premium, skal du bruge Bluetooth til at streame lyd fra Spotify til din Libratone-højttaler.

Klik her for vejledning i at foretage parring ved hjælp af Bluetooth.

Brug af Spotify sammen med din Libratone-højttaler på en Mac eller PC

Hvis du abonnerer på Spotify Premium, er Spotify Connect også tilgængelig på din Mac eller PC. Er du ikke Premium-abonnent, se da denne side.