Zipp/Zipp Mini - Brug af AirPlay på en iPhone eller iPad med enhver applikation

Hvis din yndlingsmusik-app til iOS ikke har et AirPlay-ikon direkte i applikationen, kan du få adgang til AirPlay via kontrolcenteret (iOS 7.0 og nyere):

1. Sørg for, at din AirPlay-højttaler er tændt og er tilsluttet dit trådløse netværk.
  2. På din iOS-enhed skal du stryge op fra bunden af skærmen for at få adgang til kontrolcenteret. Du finder herefter AirPlay-ikonet i det nederste højre hjørne af skærmen.