Zipp/Zipp Mini - Om DLNA

Hvis du ønsker at afspille musik fra en Android-, Windows Phone- eller BlackBerry-enhed over til en Libratone-højttaler via Wi-Fi, skal du bruge DLNA. Læs mere om opsætningen her

Android

De indbyggede musik-apps på de fleste Android-enheder har allerede understøttelse af DLNA. Vi anbefaler, at du anvender Android Jelly Bean 4.1 eller nyere, for at opnå den optimale ydelse. Hvis den indbyggede musik-app på din telefon ikke understøtter DLNA, er BubbleUPnP et alternativ.

Bemærk, at Spotify og andre store streamingtjenester ikke understøtter DLNA. Ved trådløs afspilning af streamingtjenester som eksempelvis Spotify skal du bruge Bluetooth.

Windows Phone 8

Mange Windows Phone-enheder er i øjeblikket klar til DLNA, men det er kun få, der har præinstalleret DLNA-klar musiksoftware. Nokia er en af de Windows Phone-producenter, der tilbyder fuld kompatibilitet med det samme. Du kan opgradere din Nokia Lumia med den seneste firmware-version og nyde Nokia Lumia-musik på din Libratone-højttaler.

Windows-PC

På en Windows-PC, der kører Windows 7 eller nyere, er DLNA understøttet via funktionen "Afspil til". Du får funktionen "Afspil til" frem ved at højreklikke på lydfilen i Windows Stifinder og holde markøren over "Afspil til". Når blot højttaleren er tilknyttet det samme netværk, som din PC, bør den fremgå af listen, og vil være tilgængelig til afspilning via DLNA.

For oplysninger om, hvordan du danner eller foretager fejlfinding på en specifik DLNA-opsætning på din Android/Windows-enhed, skal du rådføre dig med vejledningen til den pågældende enhed.