Zipp/Zipp Mini - Om Bluetooth

Bluetooth®-teknologien gør det muligt at foretage trådløs afspilning uden behov for et trådløst netværk.

Du skal blot parre en Bluetooth-aktiveret enhed med din Zipp eller Zipp Mini, og så vil enhver lyd, du afspiller, blive overført til højttaleren. Da Bluetooth er en funktion, der dækker hele systemet på alle smartphones og tablets, fungerer Bluetooth med al lyd fra alle typer tjenester, uanset om det er Spotify, YouTube, lokalt lagret musik osv.

Bluetooth understøttes af alle smartphones og tablets uanset enhedens operativsystem. Dette gør Bluetooth til en universel streaming teknologi, der fungerer mere eller mindre identisk, uanset hvilken platform, du benytter.

Libratone Zipp og Zipp Mini understøtter Bluetooth 4.0 aptX og er Bluetooth Smart Ready.

For yderligere oplysninger om, hvordan du opsætter din højttaler med Bluetooth, skal du klikke her.