Zipp/Zipp Mini - Speaker phone

Speaker phone er en ny funktion på Zipp og Zipp Mini. Den gør det muligt for enheden at fungere både som højttaler og som mikrofon under et telefonopkald. Du behøver derfor ikke at holde telefonen op til øret, hvilket gør det muligt for andre at deltage i samtalen (eksempelvis ved konferenceopkald).

Når en telefon, der er tilsluttet højttaleren via Bluetooth, får et opkald, skal du blot røre ved Nattergalen for at besvare opkaldet, hvorefter den indbyggede mikrofon automatisk aktiveres. Det er vigtigt, at du besvarer opkaldet ved hjælp af Nattergalen, da det ellers ikke vil blive opfanget af højttaleren, når opkaldet besvares.

Hvis du lytter til musik, når du modtager et opkald, standser afspilningen midlertidigt, indtil opkaldet er afsluttet.