Zipp/Zipp Mini - Internet-radio

Internet-radio er en ny funktion på Zipp og Zipp Mini, og er tilgængelig i det øjeblik, din højttaler er koblet på det trådløse netværk.

De fem mest hørte radiokanaler i dit geografiske område vil automatisk være indlæst som favoritter.

Når du vil aktivere internet-radioen, skal du trykke på Favorit-knappen (hjertet under Nattergalen).

Internetradioen vil altid afspille den sidst afspillede kanal. Hvis du vil springe videre til den næste radiokanal på Favorit-listen, skal du trykke kort på knappen Favoritter, så du kan bladre gennem kanalerne én ad gangen.

Du kan bruge Libratone-appen til at gemme dine yndlingskanaler. Læs her hvordan du skifter favorit kanal.

Internetradioen udbydes af vTuner.