Zipp/Zipp Mini - Batteri og opladning

Zipp og Zipp Mini er udstyret med et indbygget, genopladeligt batteri, der muliggør op til 10 timers afspilning på en enkelt opladning.

Kontrollér batteri-niveauet

Brug enten Libratone-appen eller tryk hurtigt på tænd-/sluk knappen på bagsiden af højttaleren for at kontrollere batteriniveauet. Når du trykker hurtigt på tænd-/sluk knappen, vises batteri-niveauet som hvide prikker omkring Nattergalen.

Opladning af højttaleren

Når du vil oplade din højttaler, skal du bruge den medsendte Libratone oplader.

Ladetid til fuld opladning

Hvis batteriet er tomt, kan det tage op til 3 timer at lade batteriet til 100%.

Spar på batterikapaciteten

Vi anbefaler følgende, enkle retningslinjer for at øge batteriets levetid:

• Hvis du kan slutte højttaleren til strøm, når du bruger den, er det mest hensigtsmæssige.
  • Når højttaleren kører på batteri, skal du sørge for at sætte den til strøm, når batteri-indikatoren viser lavt batteriniveau (vises ved en enkelt rød prik i batteri-indikatoren).
  • Hvis din Zipp ikke skal bruges i længere tid, skal du sørge for at slutte den til strøm inden du går fra den.
  • Brug kun den originale Libratone-strømoplader.

Derudover vil Zipp og Zipp Mini også slukke efter 30 minutters inaktivitet, for at bevare batterikapaciteten.

Hos Libratone anvender vi udelukkende batterier af høj kvalitet, hvilket sikrer lang levetid og effektivt batteri-forbrug. Der findes imidlertid ingen batterier, der forbliver upåvirkede af et årelangt forbrug, så hvis det bliver nødvendigt at udskifte batteriet, er det muligt at gøre via vores kundecenter (kontakt vores support for yderligere oplysninger).

12V/24V-opkobling

Det er ikke muligt at slutte højttaleren direkte til 12V/24V. I stedet skal du bruge en vekselretter til at omsætte 12V/24V jævnstrøm til 110V/240V vekselstrøm, og derefter skal du bruge en original Libratone-strømadapter.