Jeg ønsker at streame musik fra internettet (Spotify, Pandora etc.)

Libratone Beat er designet og udviklet til at spille music gemt lokalt på din iPhone, iPad, iPod eller computer (Mac/PC).

Hvis du primært ønsker at streame internet baseret musik som Spotify, Pandora, Deezer etc. - anbefaler vi at bruge en af vore AirPlay højtalere (Classic Live, Lounge, Zipp, Loop, Diva eller vore nye Zipp og Zipp Mini)

Din eksisterene Libratone Beat kan dog komme modtage musik uden brug af transmittere hvis du laver et trådløst Apple AirPort Express setup. Læs mere om trådløst Apple AirPort Express setup her