Classic Beat - Lightning stik

Libratone Beat leveres med 2 transmittere.

En USB transmitter til brug i forbindelse med PC eller Mac computer, og en 30-pin transmitter til brug sammen med iPhone, iPad eller iPod.

Hvis du ønsker at bruge din Beat med en iPhone, iPad eller iPod med den nyeste Lightning connector, har du brug for en Apple adaptor.

Apple tilbyder følgende:

1) "Lightning til 30-pin Adapter" uden kabel (kan købes her i Apple Store)

2) "Lightning til 30-pin Adapter med kabel (0.2 m)" (kan købes her i Apple Store)