Zipp/Zipp Mini - Chromecast Audio

Libratone højtalere er desværre ikke i stand til at modtage musik via Google Cast App.

Hvis du vil afspille musik via Google Cast, skal du købe en ekstern Chromecast Audio enhed, og koble den til din Libratone højtalers AUX indgang via et mini jack kabel.

Google Cast App er kompatibel med adskillige iOS og Android musik apps.

Skal du afspille musik gemt lokalt på din Apple enhed, anbefaler vi AllCast App fra AllCast LLC. Til Android kan du også bruge AllCast.

Læs mere om Chromecast Audio og kompatible musik apps her.