App - iPad App

Det er p.t. ikke muligt at downloade en Libratone App til iPad fra Apple App Store.

Har du brug for at installere Libratone App på en iPad, kan du overveje at installere Libratone iPhone App på din iPad. For at gøre det skal du blot søge efter iPhone apps fra din iPad.

Bemærk: Tidligere Libratone App til iPad frigivet i 2014 er ikke kompatibel med de nye højtalere Zipp og Zipp Mini, GO højttalerene ONE og TOO samt Q Adapt In-Ear og On-Ear.