In-Ear - CityMix™ - Justerbar støjreduktion

Vælg hvor meget af dine omgivelser du lader komme ind med CityMix™ justerbar støjreduktion. Oplev fremragende musikkvalitet og tydeligere telefonsamtaler – alt sammen med et tryk på en knap.

Vælg mellem fire CityMix™ niveauer.

Juster CityMix™ niveauet direkte på den øverste knap på fjernbetjeningen.

Tryk kort på CityMix™ knappen for at vælge mellem de fire CityMix™ niveauer, et ad gangen.

CityMix™ kontrol er også tilgængelig i Libratone App.

Vælg dine Q Adapt In-Ear-høretelefoner i SoundSpaces, og stryg en finger rundt om CityMix™ kontrolcirklen for at skifte mellem de fire CityMix™ niveauer.

For at opnå maksimal samtalelyd skal man bare klikke på Hush-knappen for at slå musikken fra og deaktivere støjreduceringen.