On-Ear - Touch Interface

Brug Touch Interface på dine Q Adapt On-Ear hovedtelefoner til at PlayPause, skifte musiknumre, aktivere Hush funktionen eller bare for at skrue op for lyden. Du kan også modtage og afslutte telefonopkald.

Play og Pause

Tap ”fuglen” Nightingale med to eller flere fingre for at sætte musikken på Pause. Brug samme metode for Play igen.

Skift musiknumre

Dobbelt-tap på ”fuglen” Nightingale med to eller flere fingre for at skifte til næste musiknummer.

Hush

Placer din hånd over Touch Interface for at Hush (dæmpe) hovedtelefonerne.

Modtag og afslut et telefonopkald

Brug den indbyggede mikrofon til telefonopkald. Tap hvor som helst på Touch Interface med to eller flere fingre for at modtage og afslutte telefonopkald.