On-Ear - Firmware Opdatering

Fra tid til anden udgives der en ny Firmware til høretelefonerne.

Libratone anbefaler at man opgraderer når en ny Firmware udgives.

Når Bluetooth er tilsluttet din smarttelefon, så start Libratone App, og find hovedtelefonerne i SoundSpaces. Et udråbstegn på cirklen omkring høretelefonerne indikerer at en Firmware opdatering er tilgængelig.

Tryk på hovedtelefonerne for at starte Firmware-opdateringen.

Sørg for at hovedtelefonerne er tilsluttet strøm og at batteriniveauet er over 20 %.

Opdateringen består af 2 trin.

1. Download Firmware til din smarttelefon
  2. Firmware-opdatering af hovedtelefonerne

Under trin 2 slukkes hovedtelefonerne (Off). Vær tålmodig. Efter 1-2 minutter tænder hovedtelefonerne automatisk igen (On) og forbinder til din smarttelefon.

Note: Undgå at slukke for Bluetooth på din smarttelefon under opdateringen.