App - Internet Radio afspelen

Internet radio afspelen is beschikbaar via de Libratone app en ook direct op de ZIPP / ZIPP MINI speakers.

Volg de volgende procedure om Internet Radio te starten via de Libratone App:

1. Start de Libratone App
  2. Druk op INTERNET RADIO in MIJN MUZIEK op de STARTPAGINA (standaard opstartscherm). Je kunt de STARTPAGINA altijd bereiken via het Libratone App hoofdmenu. Druk op de drie stippen bovenaan de rechterzijde om naar het hoofdmenu te gaan.
  3. Selecteer je radiostation met behulp van LOCATIE, GENRE, NIEUWE STATIONS, MEEST POPULAIRE STATIONS of TALEN.

Start, stop, pauze

Voor informatie over hoe je kunt starten, stoppen en pauzeren, selecteer je je product uit de onderstaande lijst:

Favoriete radiostations

Je kunt de Libratone App gebruiken om je favoriete radiostations te wijzigen en op te slaan.

Lees hier hoe je de opgeslagen radiostations kunt wijzigen.

Internet Radio wordt geleverd door vTuner.