App - Libratone App wachtwoord wijzigen

Graag deze procedure volgen indien je je Libratone App wachtwoord wilt wijzigen.

Uitloggen van het Libratone App account

1. Start de Libratone App
  2. Ga naar het hoofdmenu door op de 3 stippen rechtsboven te drukken
  3. Selecteer “MIJN PROFIEL”
  4. Selecteer "Uitloggen"
  5. Selecteer "JA"

Nieuw wachtwoord creëren

1. Start de Libratone App
  2. Selecteer “INLOGGEN” in het inlogscherm van de Libratone App
  3. Klik op “Wachtwoord vergeten”
  4. Je e-mailadres invoeren en op “VERZENDEN” klikken
  5. De e-mail wordt verzonden. Volg de instructies in de e-mail om je wachtwoord te resetten.
  6. Open de e-mail van Libratone en klik op de link “JE WACHTWOORD RESETTEN” om je wachtwoord te resetten
  7. Voer het nieuwe wachtwoord in en klik op “WIJZIGEN”
  8. Het resetten van het wachtwoord is voltooid wanneer je de tekst "JE WACHTWOORD IS MET SUCCES BIJGEWERKT”. ziet

Inloggen op de Libratone App

1. Start de Libratone App
  2. Klik op “INLOGGEN”
  3. Voer je e-mailadres in
  4. Voer je nieuwe wachtwoord in
  5. TIK OP “VOLGENDE”
  6. Het inloggen op de Libratone App is nu voltooid