App - Hints

De Libratone App zit vol met leuke functies.

Om je te helpen meer te weten te komen over deze functies hebben we een App functie met de naam Hints ingevoerd. Via Hints zullen we je interactief informeren over de Libratone App-functies en hoe je deze kunt gebruiken. Hints wordt automatisch ingeschakeld wanneer je de Libratone App installeert.

Hoe kun je hints uitschakelen

Wanneer je vertrouwd bent met de Libratone App, wil je Hints misschien uitschakelen in de Libratone App.

Volg deze procedure om hints uit te schakelen:

1. Start de Libratone App
  2. Open het menu (3 stippen rechtsboven)
  3. Selecteer “MIJN PROFIEL”
  4. In "MIJN PROFIEL” bevindt Hints inschakelen zich onder Account
  5. Schuif naar links om deze functie uit te schakelen