App - Uitroepteken

In de Libratone App wordt een uitroepteken gebruikt om je een heads-up te zenden.

In SoundSpaces gebruiken we het uitroepteken om je mede te delen dat:

1. het batterijniveau van je product laag is (opladen wordt aanbevolen)
  2. het WiFi signaal op de locatie van je speakers zwak is (als je muziekuitval ervaart, overweeg dan om de speaker naar een locatie met een betere WiFi-signaalsterkte te verplaatsen)
  3. er nieuwe firmware voor de speaker beschikbaar is

Klik op het product voor meer informatie over wat er wordt aangegeven.