App - zZ

Er is een nieuwe standby-modus geïntroduceerd in firmware 537.

In SoundSpaces wordt ZZ aangegeven op je product wanneer je product zich in de standby-modus bevindt.

Om je speaker uit de standby-modus te wekken, kun je gewoon op je product tikken in SoundSpaces.

Opmerking

Het gebruik van de Libratone App is niet verplicht om je speaker uit de stand-by modus te wekken. Je kunt je speaker ook uit de standby-modus wekken door op de Nightingale op je speaker te tikken. De keuze is aan jou.

Lees hier meer over de standby-modus in het algemeen.