In-Ear - CityMix™ - Verstelbare ruisonderdrukking

Bepaal hoeveel u van de wereld binnen wilt laten met CityMix™ verstelbare ruisonderdrukking. Ervaar een uitstekende muziek kwaliteit en duidelijkere gesprekken – allemaal met maar één druk op de knop.

U kunt kiezen uit vier CityMix™ niveaus.

Regel het CityMix™ niveau direct met de bovenste knop op de vier-knops afstandsbediening.

Druk kort op de CityMix™ knop om één voor één door de vier CityMix™ niveaus te scrollen.

CityMix™ bediening is ook beschikbaar in Libratone App.

Selecteer uw Q Adapt In-Ear hoofdtelefoon in SoundSpaces, en ga met uw vinger rond de CityMix™ Bedieningscirkel om te schakelen tussen de vier CityMix™ niveaus.

Voor een maximale gesprekskwaliteit, klikt u eenvoudig op de Hush knop om uw muziek te dempen en eventuele ruisonderdrukking uit te schakelen.