On-Ear - Factory Reset

In zeldzame gevallen, kan een Factory Reset worden aangeraden door Customer Support om een bepaald probleem op te lossen.

Een Factory Reset verwijdert alle setup- en persoonlijke instellingen op uw hoofdtelefoon – inclusief de bestaande Bluetooth-verbindingen.

Als u ervoor kiest om een Factory Reset uit te voeren, moet u een nieuwe Bluetooth-verbinding creëren tussen uw smartphone en uw hoofdtelefoon.

Procedure

Om een Factory Reset uit te voeren op uw hoofdtelefoon, drukt u de Nightingale en On/Off knop tegelijk in. Houdt de knoppen ingedrukt totdat er een knipperend heen-en-weer bewegend signaal op de Touch Interfaceverschijnt.

Factory Reset is nu uitgevoerd op uw hooftelefoon en hij is klaar om opnieuw ingesteld te worden.

Verwijder de bestaandeLibratone Bluetooth-koppeling op uw smartphone, en maak een nieuwe Bluetooth-verbinding. Lees hier over de Bluetooth setup.

Note: Het is ook mogelijk om een Factory Reset uit te voeren met behulp van de Libratone App