On-Ear - Firmware Update

Af-en-toe wordt er nieuwe Firmware uitgebracht voor uw hoofdtelefoon.

Libratone raadt u aan om te upgraden als er nieuwe Firmware is uitgekomen.

Zodra er een Bluetooth-verbinding is met uw smartphone - start Libratone App en is uw hoofdtelefoon te vinden in SoundSpaces. Een uitroepteken op de cirkel rond uw hoofdtelefoon, geeft aan dat er een Firmware-update beschikbaar is.

Klik eenvoudig op uw hoofdtelefoon om de Firmware-update te starten.

Zorg ervoor dat uw hoofdtelefoon aangesloten blijft en dat het batterijniveau boven de 20% is.

De update procedure bestaat uit 2 stappen.

1. Download Firmware op uw smartphone
  2. Firmware-update uw hoofdtelefoon

Tijdens stap 2, zal de hoofdtelefoon zich uitschakelen (Off). Be patient. Na 1-2 minuten zal uw hoofdtelefoon automatisch weer inschakelen (On) en verbinding maken met uw smartphone.

Note: Vermijdt het uitschakelen van de Bluetooth op uw smartphone tijdens het updateproces.