On-Ear - Siri

Siri er navnet på Apples personlige digitale assistent.

Siri er stemmekontrol, der snakker tilbage til dig. Stil spørgsmål til Siri, eller bed Siri om at gøre ting for dig. Akkutrat som du ville gøre det med en rigtig assistent.

Libratone Q Adapt On-Ear er kompatibelt med denne gode Apple feature.

For at aktivere Siri på dit Q Adapt On-Ear, skal du blot trykke og holde Touch knappen med to fingre i ca. 5 sekunder indtil musikken stopper og du hører en systemlyd fra din iOS-enhed.