Zipp/Zipp Mini - Afspilning stopper

Det kan ske at Internet Radion afspilning stopper i forbindelse med modtagelse af meddelelser (SMS, email) eller systemlyde (låselyd, kameralyd) på en Bluetooth forbundet smartphone.

Efterfølgende starter Internet Radio afspilningen ikke automatisk igen.

For at genoptage Internet Radio afspilningen er det nødvendigt at trykke på favoritsymbolet (hjertet) på Touch knappen. *)

Løsning

For at undgå disse afbrydelser, anbefaler vi at du frakobler alle ubenyttede Bluetooth forbindelser til din højttaler. Dette forhindrer notifikationer og systemlyde i at nå din højttaler.

Alternativt kan du opnå det samme resultat ved at aktivere lydløs tilstand på den Bluetooth forbundne smartphone.

*) Når du genstarter Internet Radio ved at trykke på favorit-symbolet (hjertet) på Touch knappen øverst på højttaleren, vil volumen niveauet følge media volumen niveauet på din forbundne Bluetooth smartphone.

På Android-enheder vil det maksimalt lydniveau kunne svinge mellem 0 og 100% afhængigt af hvilken media volumen der er valgt på Android enheden.

Det samme gør sig gældende på iOS-enheder. Det maksimale volumen niveau er dog begrænset til 50%.

Vi undersøger i øjeblikket om det er muligt at ændre denne volumenadfærd så Internet Radio ikke skifter volumen niveau efter en afbrydelse.