App - Forkert sprog version

Libratone App er tilgængelig på Engelsk, Forenklet Kinesisk, Fransk, Japansk, Koreansk, Spansk, Traditionelt Kinesisk og Tysk.

Hvis det valgte sprog på din smartphone er et af ovennævnte, følger Libratone App din smartphones sprogvalg.

Hvis det valgte sprog på din smartphone  er forskelligt fra ovennævte, modtager du den den engelske version,

Følg denne procedure, hvis din Libratone App vises i en forkert sprog version.

1. Slet den Libratone App på din smartphone
  2. Skift sprog på din smartphone dit foretrukne sprog. Hvis dit foretrukne sprog er forskelligt Engelsk, Forenklet Kinesisk, Fransk, Japansk, Koreansk, Spansk, Traditionelt Kinesisk eller Tysk, skal du vælge midlertidigt vælge Engelsk
  3. Download og installér nu Libratone App fra Apple App Store eller Google Play Store
  4. Start Libratone App og luk den derefter igen
  5. Skift herefter tilbage til dit foretrukne sprog på din smartphone