In-Ear Lightning - Firmware versions

Libratone lancerer regelmæssigt ny højttalerfirmware for at forbedre produktydelsen og tilføje nye funktioner. Vi anbefaler, at du opdaterer din højttaler-firmware, når ny firmware lanceres.

Q Adapt In-Ear firmware oversigt:

Firmware version Released Release notes

96

June 2017

DSP optimizations

80

March 2017

DSP optimization

72

January 2017

Power consumption is optimized to reduce the impact on battery level of mobile phone when the earphone is in use

60

November 2016

Factory default version

26

October 2016

Factory default version

Brug Libratone App til at opdatere din højttalerfirmware. Læs om firmwareopdateringer her.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Jan

Mangler firmware update. Har installeret update til win 10, og nu kan min bluetooth USB enhed ikke findeQ adapt on Ear- har den kan godt finde min galme SACK it . hvorfor? Har kontaktet Windows og leverandør af USB bluetooth enhed. De siger deres ikke fejler noget. Idet min gamle Sack IT dur, må det være jer: Libratone der skal opdater Q adapt. Hvornår har i planer om det ?. Kan bruges på IOS enheder, men ikke på PC. vh. Jan

• Avatar
    Jan

Har en ver. 106 Firmware
    Serie nr : 1709-P0030000-05-00625
    har lavet factory reset - det hjælper ikke noget....