App - Internet Radio afspilning

Internet Radio afspilning kan startes via Libratone App eller direkte på Zipp og Zipp Mini højttalerne.

Følg denne vejledning for at starte Internet Radio via Libratone App:

1. Start Libratone App
  2. Tryk på 'INTERNET RADIO' i 'MY MUSIC' på Libratone App start siden
  3. Du kan altid start siden ved at trykke på 'home' øverst i højre hjørne
  4. Vælg din radio station ved at bruge 'LOCATION', 'GENRE', 'NEW STATIONS', 'MOST POPULAR STATIONS' eller 'LANGUAGES'

Start, stop, pause

Vælg dit produkt i listen herunder for at læse mere om hvordan du navigerer i Internet Radio.

Internet Radio Favoritter

Du kan bruge Libratone App til at ændre og gemme dine favorit Radio stationer.

Læs om, hvordan du ændrer de forudindlæste radiostationer her.

Internet Radio leveres af vTuner.