On-Ear - Internet Radio

Brug Libratone App til at høre Internet Radio på dit Q Adapt On-Ear.

Tilslut Q Adapt On-Ear til din iPhone via Bluetooth og følg så denne procedure:

1. Start Libratone App
  2. Tryk på dit Q Adapt In-Ear i SOUNDSPACES
  3. Tryk på FAVORITES
  4. Vælg herefter een af de 5 Internet Radio kanaler

Brug Touch knappen på Q Adapt On-Ear til at styre afspilningen.

Du kan mute/unmute Internet Radio ved at trykke kort på Nightingale i Touch knappen på dit Q Adapt On-Ear.

Hvis du vil ændre en favorit Internet Radio kanal sker det også via Libratone App. Klik her for at læse om hvordan du ændrer en favorit Internet Radio kanal..

Internet Radio is provided by vTuner.