Zipp/Zipp Mini - Firmware ikke tilgængelig

Libratone frigiver løbende ny højttaler firmware med henblik på forbedring af performance og for at tilføje ny funktionalitet.

Klik her for at læse om den nyeste firmware til dine højttalere. Læs om versionsnumre og indhold.

Selve opdateringen af højttaler firmware sker via Libratone App. Du er velkommen til at klikke her hvis du vil læse mere om hvordan opdateringen foregår.

Skulle du - mod forventning - ikke modtaget den sidste nye højttaler firmware i Libratone App, anbefaler vi dig at følge disse anbefalinger:

1. Genstart højttaler og smartphone og prøv igen
  2. Foretag et Factory reset og derefter et nyt setup. Prøv igen.
  3. Igangsæt højttaler firmware opdateringen fra en anden smartphone
  4. Igangsæte højttaler firmware opdateringen fra et andet Wi-Fi network

Hvis disse tiltag heller ikke løser opgaven, anbefaler vi dig at kontakte Customer Support her

Starter firmware opdateringen uden at fuldføres korrekt - anbefaler vi dig at klikke her for yderligere information.