Zipp/Zipp Mini - Firmware opdatering fejler

Hvis en firmwareopdatering ikke gennemføres korrekt, kan en 'hard reset' være den bedste måde at få din højttaler tilbage på sporet igen.

Følg denne procedure for at starte en 'hard reset':

1. Sørg for, at din højttaler er tændt
  2. Fjern strømforsyningskablet fra din højttaler
  3. Tryk og hold knappen OFF/ON knappen mens du tilslutter strømforsyningskablet
  4. Slip OFF/ON knappen

Når 'hard reset' er afsluttet, anbefaler vi at du genstarter din smartphone (OFF/ON) og tjekker om der stadig er firmware opdateringer til rådighed for din højttaler.

Firmwareopdateringen afsluttes ikke korrekt
Følg denne procedure hvis firmware opdateringen ikke afsluttes korrekt:

1. Opgradér Libratone App til den nyeste version
  2. Sørg for, at højttaleren er tilsluttet strømforsyningen
  3. Sørg for, at intet er forbundet til USB-stikket
  4. Genstart din Android- eller Apple smartphone (OFF/ON)
  5. Genstart din højttaler (OFF/ON)
  6. Start Libratone App igen og start en ny firmwareopdatering
  7. Prøv det med en anden smartphone
  8. Prøv via et andet Wi-Fi netværk

Firmware korrekt opdateret, men ingen lys i Touch knappen

Efter 1 time anbefaler vi at udføre et 'hard reset' som beskrevet ovenfor.

Firmware korrekt opdateret, men opstartstiden er meget lang
Efter 1 time anbefaler vi at udføre et 'hard reset' som beskrevet ovenfor.

5 LED'er blinker til venstre mod højre i Touch Interface
Efter 1 time anbefaler vi at udføre et 'hard reset' som beskrevet ovenfor. Følg op med et Factory Reset af din højttaler samt og ny opsætning. Læs mere her.

Hvis firmware-opdateringen ikke afsluttes korrekt, er du velkommen til at kontakte Customer Support her