App - Skift adgangskode

Følg denne procedure, hvis du vil skifte adgangskode til Libratone App.

Log ud konto fra Libratone App

1. Start Libratone App
  2. Gå til Libratone App hovedmenuen ved at trykke på de 3 punkter øverst til højre
  3. Vælg "MY PROFILE"
  4. Vælg "Logout"
  5. Vælg "Yes"

Opret ny adgangskode

1. Start Libratone App
  2. Vælg "LOGIN" på Libratone App login billedet
  3. Klik på "Forgot password"
  4. Indtast din e-mail og klik på "SUBMIT" for at få tilsendt en email med instrukser om hvordan du ændrer din adgangskode
  5. Klik på linket "RESET YOUR PASSWORD" for at nulstille din adgangskode
  6. Indtast den nye adgangskode, og klik på "CHANGE"
  7. Nulstilling af adgangskode er afsluttet, når du ser teksten "YOUR PASSWORD HAS BEEN UPDATED. SUCCESS"

Log på Libratone App igen

1. Start Libratone App
  2. Klik på "LOGIN"
  3. Indtast din e-mail
  4. Indtast din nye adgangskode
  5. Klik "NEXT"
  6. Du er nu logget på Libratone App igen og adgangskoden er skiftet